17 Березня, 2020

ОГОЛОШЕННЯ. Дистанційне навчання на третьому (освітньо-науковому) рівні вищої освіти

ШАНОВНІ АСПІРАНТИ!
 
Просимо Вас ознайомитись з наказом про організацію дистанційного навчання на третьому (освітньо-науковому) рівні вищої освіти, очна (денна, вечірня) та заочна форми здобуття освіти (Наказ № 24-а від 16.03.2020 дистанційне навчання в аспірантурі), сконтактувати з Вашими викладачами та очікувати на подальші інструкції.
Доводимо до Вашого відома, що на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», наказу Міністерства освіти і науки України від 16 березня 2020 р. № 406 «Про організаційні заходи для запобігання поширенню коронавірусу COVID-19», на додаток до наказу ректора від 11 березня 2020 р. № 186-о «Про невідкладні заходи щодо запобігання поширенню коронавірусу COVID-19», з метою забезпечення неперервності освітнього процесу в Університеті було прийнято рішення запровадити заняття (передбачені робочим навчальним планом на II семестр поточного навчального року) в дистанційному режимі з використанням ІТ-технологій під час карантину на третьому (освітньо-науковому) рівні вищої освіти, очна (денна, вечірня) та заочна форми здобуття освіти.
Дякуємо!
 
Бережіть своє здоров’я! Будьте уважними до себе та своїх близьких!
З інформацією щодо коронавірусної інфекції можна ознайомитись на офіційному сайті МОЗ України: https://moz.gov.ua/koronavirus-2019-ncov